Fakültemiz 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni coşkuyla kutlandı

Fakültemiz 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni coşkuyla kutlandı. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN, Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Prof. Dr. Nazım ŞEKEROĞLU, akademisyenlerimiz ve çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninde Fakültemiz ikincisi Esra İldeniz ve Dekanımız Prof. Dr. Nazım ŞEKEROĞLU konuşma yaptı. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN’un konuşmasıyla törenimiz devam etmiştir.
Bölüm üçüncülerimize başarı belgeleri bölüm başkanları tarafından, bölüm ikincilerine başarı belgeleri Prof. Dr. Bilal ACEMİOĞLU, Prof. Dr. Bektaş TEPE, Doç. Dr. Abdurrahman ÇETİN ve Dekan yardımcımız Doç. Dr. Memet KULE tarafından, bölüm birincilerine başarı belgeleri Dekanımız Prof. Dr. Nazım ŞEKEROĞLU tarafından ve son olarak fakültemizde dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN tarafından takdim edildi.
Öğrencilerimizin kep atmasıyla tören son buldu.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2017