2018-2019 MEZUNİYET TÖRENİ

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi 2018-2019 akademik yılı mezuniyet töreni, 18.06.2019’da üniversitemiz konferans salonunda, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muhammet Ruhat YAŞAR’ın ve fakültemiz değerli öğretim elemanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Fakültemizin tanıtım filminin izlenmesinin ardından fakülte birincimiz Tarih Bölümü ikinci öğretim öğrencisi Rukiye TEKİN’in, Dekanımız Prof. Dr. Metin AKİS’in ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muhammet Ruhat YAŞAR’ın protokol konuşmaları ile devam eden mezuniyet törenimizde 2018 yılı akademik başarı ödülleri verildi.

Rektör Yardımcımız tarafından Fen Bilimleri alanında Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bektaş TEPE’ye ve Sosyal Bilimler alanında ise Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Fatih KANTER’e plaketleri takdim edildi. Bu akademik yılda emekli olan Doğu Dilleri ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mübarek ÇELİK’e kurumumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür mahiyetinde plaket takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından törenimiz fakülte bririncimiz Tarih Bölümü ikinci öğretim öğrencisi Rukiye TEKİN’in fakültemiz kütüğüne isim çakması ve başarı belgesinin Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muhammet Ruhat YAŞAR tarafından verilmesi ile devam etti.

Fakülte ikincisi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencisi Elif UZUN’a ve fakülte üçüncüsü Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencisi Sema GENÇ’e başarı belgeleri ve hediyeleri Dekanımız Prof. Dr. Metin AKİS tarafından verildi. Bölümlerde dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri ve hediyeleri fakültemiz öğretim üyelerince takdim edildi. Törenimiz fakültemiz mezun öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2019