2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı

Üniversitemize yeni başlayan öğrencilerimizin, fakülteye uyum sağlaması sürecinde onlara yol göstermek amacıyla iki gün süren oryantasyon programı düzenlendi.

02.10.2019 tarihli etkinliğin birinci gününde Tarih ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümleri için Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda oryantasyon programı düzenlendi.

03.10.2019 tarihli etkinliğin ikinci gününde Coğrafya, Doğu Dilleri ve Edebiyatları, Felsefe, Matematik, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Sosyoloji bölümleri için Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda oryantasyon programı düzenlendi.

Her iki etkinliği de katılan Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin AKİS, öğrencilerin karşılaşabilecekleri problemler, yabancı dilin önemi gibi konulara değinerek öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2019