Münazara

NÜKLER SANTRALLER OLMALI MI? OLMAMALI MI?

Coğrafya Bölümü 2. Sınıf öğrencilerine verilen “Enerji Kaynakları Coğrafyası” dersi kapsamında, bu dersi alan öğrencilerin katılımıyla “Nükleer Enerji” konusunda, Fakültemiz Konferans Salonunda bir Münazara etkinliği düzenlenmiştir. Dersin yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Muazzez HARUNOĞULLARI yönetiminde gerçekleştirilen Münazara etkinliğiyle öğrencilere, seçilen bir konuyla ilgili bilimsel verilerin toplanması, analiz edilmesi ve değerlendirilmesi ile konunun sunulması gibi hususlarda deneyim kazandırmak amaçlanmıştır. Münazara etkinliğine katılan öğrenciler, Akademik eğitimlerinin geliştirilmesi açısından bu tür çalışmaların sürdürülmesinin önemli olduğunu dile getirmiştir.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020