Coğrafya Bölümü Gaziantep Teknik ve Kültürel Gezisi

24 Aralık 2019 tarihinde Coğrafya Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Selahattin ÇELİK, Arş. Gör. Dr. Mehmet Ali ÇELİK'in ve Coğrafya Bölümü öğrencilerinin katılımıyla Gaziantep iline arazi çalışması yapılmıştır. Gaziantep Meteoroloji Müdürlüğü, Zeugma Mozaik Müzesi, Kavaklık Parkı ve Gaziantep Oyuncak Müzesi ziyaret edilmiştir. Arazi çalışmasında  meteorolojik ölçümlerin nasıl yapıldığı üzerinde durulmuş ve kentsel alanlardaki rekreasyon ve kültürel alanlar coğrafya perspektifinde değerlendirilmiştir.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020