Fakültemizin Mezuniyet Çoşkusu

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinin Mezuniyet Coşkusu
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde 2020-2021 eğitim öğretim yılında lisan eğitimini tamamlayan öğrencilerimiz için Üniversitemiz 15 Temmuz Meydanı’nda mezuniyet töreni düzenlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Fakülte Dekanı Prof. Dr. M. Fatih KANTER ve Fakülte Birincisi Zennure EGE’nin konuşmaları ile devam etti.
Fakülte birincisi Zennure EGE, ikincisi Muhammet Anıl ÇİVİ ve üçüncüsü Mağfiret Nur AŞMANOĞLU’na Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Ruhat YAŞAR, Prof. Dr. Mehmet Ali YILDIRIM, Fakülte Dekanı Prof. Dr. M. Fatih KANTER tarafından ödülleri ve başarı belgeleri takdim edildi.
Tören, bölümlerdeki tüm öğrencilere ödüllerinin ve başarı belgelerinin verilmesinin ardından toplu kep atma seramonisi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinin Mezuniyet Coşkusu

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2021