2020-2021 Mezuniyet Töreni

Bölümümüzün 2020-2021 mezuniyet töreni 14 Eylül Salı günü 15 Temmuz Meydanı'nda gerçekleştirildi. Törende dereceye giren öğrencilerimize plaketlerini bölüm başkanımız Prof. Dr. Bilgehan Pamuk takdim ederken, mezun olan öğrencilerimize başarı belgeleri bölüm öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Serhat Kuzucu, Doç. Dr. Meral Kuzgun, Dr. Öğr. Üyesi Abdülhamit Kavak ve Dr. Öğr. Üyesi Osman Taşkın tarafından takdim edildi. Başta dereceye girenler olmak üzere tüm mezunlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2021