Ders Ekleme-Bırakma ve Ders Kayıtları Başlamıştır

Üniversite akademik takvimine göre ders kayıt haftası başlamıştır. Öğrencilerimizin 24 Eylül Cuma gününe kadar https://obs.kilis.edu.tr/ adresine giriş yaparak ders seçimlerini tamamlamaları gerekmektedir.

OBS şifresi olmayan öğrencilerimiz ilgili sayfadaki Şifre Sıfırla/Şifre Hatırlat bölümünden OBS şifrelerini alabilirler.

Normal süresini aşan öğrenciler ve ikinci üniversiteye kayıtlı öğrencilerin 20 - 24 Eylül tarihleri arasında Halk Bankası şubeleri, ATM'leri, veya Halkbank internet bankacılığından katkı payı veya öğrenim ücretlerini yatırmaları gerekmektedir.

2021-2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıt İşlemleri ve Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödeme Duyurusu

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2021