Öğrencilerimiz “Bir Kitap Bir Çocuk” Başlıklı Proje Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri, Sosyal Duyarlılık dersi kapsamında hazırlanan “Bir Kitap Bir Çocuk” projesi dâhilinde Kilis Merkez Dölek Karakoyunlu İlkokulu’nu ziyaret ettiler.  Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı M. Fatih Kanter ve Fakülte Sekreteri Orkun A. Döner’in de katıldığı etkinlikte; öğrencilerimiz Dölek Karakoyunlu İlkokulu öğrencileri ile basketbol, voleybol, futbol, yüz boyama ve çeşitli çocuk oyunları oynayarak keyifli vakit geçirdiler.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2022