• Duyuru Yok

Emanet Ahlakı

Üniversitemizde, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim ÜyesiProf. Dr. Süleyman Dönmeztarafından “Emanet Ahlâkı” başlıklı bir konferans gerçekleştirildi. Fakültemizin davetiyle konferans salonumuzdea gerçekleşen etkinliğe Fakültemizin Dekanı sayın Prof. Dr. Bilal Acemioğlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Emanet Ahlâkı adlı kitabın da yazarıolan Prof. Dr. Süleyman Dönmez, dünyanın, kültürün, doğanın, toplumun veahlâkın, geçmişten bize aktarılan bir “emanet” olduğunu vurguladı ve bu emanetin korunup geliştirilerek, gelecek nesillere aktarılması gerektiğini söyledi.

Prof. Dr. Süleyman Dönmez, geçmişte atalarımızın kullandığı, şimdi ise insanların günlük hayatta kullandığı bazı kelimelerin gerçek anlamı dışında kullanıldığını, deyimlerin ise içlerinin boşaltıldığını örneklerle ifade etti.

Konferans sonunda konuşmacıya dekanımız Prof. Dr. Bilal Acemioğlu tarafından çiçek ve hediye takdim edildi.

Son Güncelleme: 2016-04-21 16:48:46

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2017